Πρόστιμα σε MME από το ΕΣΡ

0

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αντέννα Αιγαίου» του νομού Χίου, διότι εξέπεμπε από τρία κέντρα εκπομπής και σε δύο συχνότητες.
Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο ομόφωνα επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «Μακεδονία tv», για παρέμβαση στη συχνότητα της ΕΡΤ.
Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «Θεσσαλονίκη tv» του νομού Θεσσαλονίκης, επειδή δεν απέστειλε στο ΕΣΡ την ζητηθείσα ροή προγράμματος, καθώς επίσης και για υπέρβαση του χρόνου διαφημίσεων και του χρόνου τηλεπωλήσεων.
Μειοψήφισαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ.
Εν τω μεταξύ, με αναφορά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για παρεμβολή στην αεροναυτιλία, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στο αρκαδικό ραδιόφωνο, 3.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό «Positive» του νομού Αρκαδίας και 5.000 ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό «Δίαυλος 1» του νομού Αρκαδίας. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης, η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν οριστική διακοπή της λειτουργίας των σταθμών.
Το ΕΣΡ αποφάσισε την οριστική διακοπή και ανάκληση της βεβαίωσης νομίμου λειτουργίας για το ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Εγνατία» του νομού Θεσσαλονίκης.

Σχόλια