Σε εξέλιξη η δίκη των νευροχειρουργών του Γ. Αλβέρτη

0

Στις 3 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί, ενώπιον του ΣΤ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη δύο νευροχειρουργών ιδιωτικών κλινικών που κατηγορούνται ότι προξένησαν σωματική βλάβη στον Γιώργο Αλβέρτη.
Ο κ. Αλβέρτης χειρουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 για κύστη στον εγκέφαλο, η επέμβαση, όμως δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα ο ασθενής να υποστεί μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.
Η διαδικασία άρχισε με την κατάθεση της συζύγου του ασθενούς, κ. Αλεξίας Έβερτ, η οποία υποστήριξε ότι ήταν οι ενέργειες και παραλείψεις των θεραπόντων ιατρών του συζύγου της που προκάλεσαν το σοβαρό νοητικό και κινητικό του πρόβλημα.
Κατά την κατάθεσή της, η κ. Έβερτ ανέφερε ότι η περιπέτεια του συζύγου της άρχισε το 2004 όταν εκείνος υπέφερε συχνά από έντονους πονοκεφάλους. Κατόπιν των απαραίτητων εξετάσεων διαγνώστηκε κύστη στον εγκέφαλο και κρίθηκε απαραίτητο ο κ. Αλβέρτης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για αυτόν τον λόγο, η οικογένεια ήλθε σε επαφή με τον νευροχειρουργό Δημήτρη Αγγελιδάκη, που ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση και αυτοκτόνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για την παρούσα υπόθεση.

Σχόλια