Στα δικαστήρια ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Χανίων για πλαστή επιταγή

0

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε χθες ο πρόεδρος πρωτοδικών Χανίων, Ευάγγελος Καλούσης, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω την Τετάρτη, διότι προσπάθησε να εξαργυρώσει πλαστή επιταγή, ύψους 500 δολαρίων, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Παγκράτι.

Ο κ. Καλούσης βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο υποστήριξε πως βρήκε την επιταγή έξω από την πυλωτή του σπιτιού του και πήγε από περιέργεια στην τράπεζα για να ρωτήσει τον διευθυντή εάν είναι γνήσια ή πλαστή. Επίσης, δήλωσε ότι ο διευθυντής της τράπεζας μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του, ενώ απέδωσε τη σύλληψη του και όλα για όσα κατηγορείται στο κλίμα των τελευταίων ημερών, ενώ έφυγε ελεύθερος από την εισαγγελία. Παράλληλα, ο κ.Καλούσης αρνήθηκε πως έχει συμμετοχή σε ροζ κυκλώματα όμως δεν θέλησε να πει περισσότερα για την υπόθεση.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος πρωτοδικών έχει παραπεμφθεί στην ολομέλεια Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, επειδή φέρεται να εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες, τις οποίες έβρισκε μέσω παραπλανητικών αγγελιών σε εφημερίδες.

Σχόλια