ΣτΕ: Στις 5/4 η νέα δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης του “The Mall”

0

Την 5η Απριλίου 2013 αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η υπόθεση του εμπορικού κέντρου «The Mall».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έφτασε ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν η «Παρέμβαση Πολιτών Αμαρουσίου» κατέθεσε προσφυγή κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Lamda Development» και ζητούσε την ακύρωση του Ν. 3207/2003 περί «Ολυμπιακής Προετοιμασίας». Με τον επίμαχο νόμο, είχε επιτραπεί η ανέγερση του κτιρίου με τη χορήγηση ειδικής οικοδομικής άδειας καθώς αρχικά, το κτίριο προοριζόταν για τη στέγαση του κέντρου αναψυχής των δημοσιογράφων και, στη συνέχεια, στέγασε το εμπορικό κέντρο «The Mall». Η υπόθεση μάλιστα είχε ανατεθεί αρχικά στο Ε’ Τμήμα του ΣτΕ και τελικά παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια λόγω της σοβαρότητας των κρινόμενων ζητημάτων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η συζήτηση της υπόθεσης στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου είχε προσδιοριστεί για την 11η Ιανουαρίου 2013, αναβλήθηκε για την 1η Μαρτίου, ημερομηνία κατά οποία αναβλήθηκε εκ νέου για την 5η Απριλίου 2013.

Σχόλια