Στην Αθήνα σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΕΔΑΔ

0

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ζαν-Πολ Κοστά θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Αθήνα, όπου και θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΕΔΑΔ.
Ο κ. Κοστά, που θα συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο του ΕΔΑΔ, Χρήστο Ροζάκη και τον δικαστή Έρικ Φράιμπεργκ, θα συναντηθεί με τους προέδρους των δύο ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας: τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Καλαμίδα και τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Το απόγευμα θα μιλήσει σε πανηγυρική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, με θέμα: «1959-2009: 50 χρόνια από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82-84) και θα ξεκινήσει στις 5.30.
Αύριο ο κ. Κοστά θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα.

Σχόλια