Στο Μαξίμου η ηγεσία της Δικαιοσύνης

0

Με τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός κ.Α.Τσίπρας ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημά τους. Βασικό θέμα της συνάντησης είναι η πρόταση της κυβέρνησης για τα ειδικά μισθολόγια. Εκ μέρους της ηγεσίας της δικαιοσύνης στη συνάντηση συμμετέχουν οι κ.κ. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ν. Σακελλαρίου, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ξένη Δημητρίου, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και Ευτυχία Φουντουλάκη, Γενικός Επίτροπος Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια «μια μεταρρύθμιση στα μισθολόγια που θα δώσει τη δυνατότητα να αποτυπωθεί με δικαιοσύνη η δυνατότητα εξέλιξης και σε κάποιες περιπτώσεις οι αναγκαίες αυξήσεις στους μισθούς εκείνων των λειτουργών που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας».

Εκ μέρους της κυβέρνησης στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του ΥΠΟΙΚ, Φραγκίσκος Κουτεντάκης. 

Σχόλια