Στο πλευρό των δικηγόρων οι Δικαστικές Ενώσεις

0

Την υποστήριξη και την αλληλεγγύη προς τις κινητοποιήσεις των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Ταμείου Νομικών και τη βελτίωση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των ασφαλιζομένων εξέφρασαν τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων, των Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, των Διοικητικών Δικαστών, των Εισαγγελέων Ελλάδος και των Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τα εν λόγω διοικητικά συμβούλια απηύθυναν, επίσης, έκκληση προς το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας να μελετήσει τις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις που διετύπωσε η συντονιστική Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων ως προαπαιτούμενο για την έναρξη ενός εποικοδομητικού και ουσιαστικού διαλόγου.

Τα διοικητικά μέλη των Δικαστικών Ενώσεων ζήτησαν, επίσης, από τα μέλη τους να διευκολύνουν όσο μπορούν τους διάδικους και τους νομικούς παραστάτες τις ημέρες της αποχής.

Σήμερα αντιπροσωπεία των Δικαστικών Ενώσεων θα μεταβεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τις κινητοποιήσεις των δικηγόρων.

Σχόλια