Στον ανακριτή το μοντέλο που μετέφερε κοκαΐνη από την Κολομβία στην Ελλάδα

0

Η εισαγγελέας Πολυγύρου Χαλκιδικής άσκησε ποινικές διώξεις για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και για άλλες παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε βάρος του 32χρονου μοντέλου και των δύο φερόμενων, ως συνεργών του, για την υπόθεση της μεταφοράς των τεσσάρων και πλέον κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στην Ελλάδα.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν 24ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν σήμερα στη μία το μεσημέρι.
Ο 32χρονος, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε από την ανακρίτρια να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις γιατί, όπως ισχυρίζεται, είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επιθεωρητής Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ. υποστράτηγος, Στέργιος Αποστολίδης, ο 32χρονος, που είναι γνωστός στο χώρο της μόδας, ταξίδεψε προσωπικά στην Κολομβία και έκλεισε ο ίδιος τη συμφωνία για τη μεταφορά στην Ελλάδα της ποσότητα των ναρκωτικών.
Ο κ. Αποστολίδης πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει πως οι τρεις συλληφθέντες διακίνησαν και στο παρελθόν ποσότητες ναρκωτικών.

Σχόλια