Στον Κορυδαλλό η Κ.Μπουρμπούλια μετά την απαγγελία κατηγορητηρίου

0

Προφυλακιστέα κρίθηκε η πρώην ανακρίτρια Κ.Μπουρμπούλια κατόπιν συνοπτικής απολογίας ενώπιον του εφέτη ανακριτή, ο οποίος και της απήγγειλε βαρύ κατηγορητήριο για την εμπλοκή της στο παραδικαστικό κύκλωμα. Η πρώην ανακρίτρια οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Η κ. Μπουρμπούλια αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, συμμετοχής σε συμμορία, δωροδοκίας, παράβασης του νόμου περί ναύλωσης σκαφών και άλλα.

Η απολογία της πρώην ανακρίτριας ήταν συνοπτική· δήλωσε ότι αρνείται τις κατηγορίες και πρόκειται να επανέλθει με απολογητικό υπόμνημα. Αφότου κρίθηκε προφυλακιστέα, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Εφετών Κ.Καρούτσου, μεταφέρθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ και εν συνεχεία οδηγήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε ειδικό κελί κοντά στις μητέρες κρατούμενες στον Κορυδαλλό.

Η μεταγωγή της στον Κορυδαλλό έγινε κατόπιν συμφωνίας να ανοίξουν οι γυναικείες φυλακές προκειμένου να την δεχθούν και να μην παραμείνει στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μέχρι τη Δευτέρα.

Το πρωί του Σαββάτου είχε μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Εισαγγελέας Εφετών, Κυριάκος Καρούτσος, για να της επιδώσει το ευρωπαϊκό ένταλμα, το οποίο έχει εκδοθεί με τις κατηγορίες περί ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.

Σχόλια