Συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων για τον πανελλήνιο διαγωνισμό υποψηφίων δικηγόρων Β΄ εξεταστικής περιόδου έτους 2015

0

 

Με απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Αθήνα, 17-9-2015 Αριθ. Πρωτ. : 67518) συγκροτείται η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, με έδρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τη διεξαγωγή του πανελλήνιου διαγωνισμού υποψήφιων δικηγόρων Β’ εξεταστικής περιόδου έτους 2015, σύμφωνα με τη με αριθμό 67517οικ/17-9-2015 απόφαση-προκήρυξη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Γ΄ 924), αποτελούμενη από τους:

1. Γεώργιο Λέκκα του Αναστασίου, Αρεοπαγίτη, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του τον Χαράλαμπο Μαχαίρα του Γεωργίου, Αρεοπαγίτη.
2. Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου του Θεοδώρου, Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο Πλιώτα του Ηλία, Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου.
3. Παναγιώτη Τσούκα του Κωνσταντίνου, Πάρεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αναπληρώτριά του την Κωνσταντίνα Κονιδιτσιώτου – Κόλλια του Βασιλείου, Πάρεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.
4. Κλεάνθη Ρούσσο του Παναγιώτη, Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Καθηγητή Νομικής Σχολής Κομοτηνής Αριστοτέλη Χαραλαμπάκη του Ιωάννη
5. Βασίλειο Αλεξανδρή του Ευσταθίου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Πυρομάλλη του Δημητρίου, Δικηγόρο Αθηνών.
6. Γεώργιο Σταματογιάννη του Παναγιώτη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη του Θεοφάνους, Δικηγόρο Πειραιά.
7. Νικόλαο Βαλεργάκη του Εμμανουήλ, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Φινοκαλιώτη του Κωνσταντίνου, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης.
8. Δημήτριο Κατσαρό του Γεωργίου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, με αναπληρωτή του τον Αθανάσιο Μακρυγιάννη του Δημητρίου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, δικηγόρο διορισμένο στον Άρειο Πάγο.

Γραμματέα της Επιτροπής ορίζουμε την Χρυσούλα Δρυδάκη του Στυλιανού, Προϊσταμένη του Τμήματος Δικηγορικού Λειτουργήματος – Δικαστικών Επιμελητών – Συμβολαιογραφείων – Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αναπληρώτρια της την Αλεξάνδρα Χατζηχαραλάμπους του Κωνσταντίνου, υπάλληλο του Τμήματος Δικηγορικού Λειτουργήματος – Δικαστικών Επιμελητών – Συμβολαιογραφείων – Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η αποζημίωση του Προέδρου, των Μελών και του Γραμματέα της ως άνω Επιτροπής θα καθοριστεί με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σχόλια