Συλλήψεις υπόπτων για εμπρησμό στο Α. Σούλι

0

Ένας 27χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, οδηγός φορτηγού και ο 37χρονος έλληνας συνοδός του συνελήφθησαν από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Αν Σούλι Γραμματικού, ενώ ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στο Μικροχώρι – Βαρνάβα Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 27χρονος πέταξε αναμμένο τσιγάρο από το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά ξερά χόρτα, παρά τις προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής για μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς και τις εκκλήσεις προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Η φωτιά που ξέσπασε, σβήστηκε έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και λίγο αργότερα με βάση στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα συνελήφθη ο 27χρονος, που κατηγορείται για εμπρησμό δασικής έκτασης από αμέλεια και ο 37χρονος Έλληνας που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, επειδή προσπάθησε να καλύψει το συνάδελφό του. Και οι δύο θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σχόλια