Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων

0

Στη συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι Πρόεδροι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Λαμίας καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στη συνεδρίαση εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα σχεδιαζόμενα μέτρα και τόνισαν ότι πιθανή υιοθέτηση των ρυθμίσεων θα εξοντώσει τους θιγόμενους κλάδους. Αποφάσισαν μάλιστα να ζητήσουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς προκείμενου να τους καταθέσουν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για τη διαμορφωθείσα κατάσταση ενώ ήδη έχουν αποστείλει και σχετικές επιστολές.

Οι εκπρόσωποι μάλιστα όλων των επιστημονικών συλλόγων δήλωσαν ότι παραμένουν σε διαρκή εγρήγορση και θα εξετάσουν τη μελλοντική κλιμάκωση της στάσης τους ανάλογα με τις εξελίξεις. Προς το σκοπό αυτό, όρισαν νέα συνάντηση για την Τρίτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 12 στα γραφεία του ΔΣΑ και όπως ανακοινώθηκε θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.