Συνέντευξη τύπου του κ. Δημήτρη Βερβεσού, υποψήφιου Προέδρου του ΔΣΑ

0

Ο κ. Δημήτρης Βερβεσός, υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ με τον συνδυασμό «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ», παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Τιτάνια ενόψει του β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΔΣΑ.

Στη συνέντευξή του, ύστερα από σχετική ερώτηση μας, τόνισε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη προεκλογικού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων δικηγόρων παρά τις προσπάθειές του, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας του διοικητικού συμβουλίου του ΔΣΑ επικρατεί αδιέξοδος διάλογος κουφών ο οποίος δεν μπορεί να συνεχιστεί και στον οποίο δεν διατίθεται να λάβει μέρος.

«Αντίπαλοί μας δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά τα προβλήματα και όσοι εμποδίζουν ή αδιαφορούν για τη λύση τους. Είναι ώρα για συστράτευση, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων μας, την αναβάθμιση του κύρους του Δικηγορικού Συλλόγου και την ανάληψη πρωτοβουλιών, με τις οποίες θα πάρουμε διαζύγιο με το χθες», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε από βάθους καρδίας όλους όσους ετίμησαν τον συνδυασμό με την εμπιστοσύνη τους και όσους ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και προσωπικές επιλογές, διαμόρφωσαν με το αποτέλεσμα των εκλογών του πρώτου γύρου μια νέα δικηγορική πλειοψηφία.

Επίσης κάλεσε όσους επέλεξαν την αποχή, ως στάση διαμαρτυρίας και απογοήτευσης, να είναι οι πρωταγωνιστές του δεύτερου γύρου, στη μάχη για να δοθεί τέρμα στην αδράνεια του Δικηγορικού Συλλόγου και στη διαιώνιση των προβλημάτων.

Και κατέληξε: “”Η εκλογή μου ως νέου προέδρου του ΔΣΑ δεν θα αποτελεί προσωπική επιτυχία, αλλά συλλογικό μήνυμα απαλλαγής από αυτά που μας πονάνε και διεκδίκησης αυτών που μας αξίζουν.””

Σχόλια