Συνεργασία της δικηγορικής εταιρείας “Reed Smith” με την ελληνική “P&P”

0

Η διεθνούς φήμης δικηγορική εταιρεία “Reed Smith” [link] και η ελληνική δικηγορική εταιρεία “Papapolitis & Papapolitis” (P&P) [link] ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους, μετά από δύο χρόνια άτυπης επαγγελματικής σχέσης. Με τη «συμμαχία» τους, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέτουν τα θεμέλια για τη διαχείριση υποθέσεων με ξεχωριστό νομικό ενδιαφέρον αξιοποιώντας το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και των δύο εταιρειών προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Να σημειωθεί ότι η “Reed Smith” είναι από τις σημαντικότερες δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως, η οποία έχουσα τα κεντρικά της γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει διαμορφώσει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο παρέχοντας νομικές υπηρεσίες ευρέως φάσματος. Τα γραφεία μάλιστα της εταιρείας στην Ελλάδα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αξιολογήσεων των «Chambers and Partners» και «The Legal 500» για τους τομείς των εμπορικών συναλλαγών, των εταιρικών υποθέσεων και της ναυτιλίας.

Από την πλευρά της, η “P&P” κατέχει έναν ηγετικό ρόλο στην ελληνική νομική «αγορά» και διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στη διαχείριση νομικών υποθέσεων τραπεζικού και εν γένει οικονομικού ενδιαφέροντος καθώς και θεμάτων σχετικών με το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς. Έχει βραβευθεί μάλιστα επανειλημμένως και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών από τα «The Legal 500» και «IFLR1000».

Ο διευθύνων σύμβουλος του γραφείου της Reed Smith στην Αθήνα, John Reece δήλωσε ότι με αυτή τη συνεργασία ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας στο ελληνικό νομικό στερέωμα και δημιουργείται μια ισχυρή δύναμη, ικανή να σταθεί στον ανταγωνιστικό νομικό κόσμο μέσω ενός δικτύου εξαιρετικά καταρτισμένων συνεργατών.

Τέλος, ο Γιάννης Παπαπολίτης εκ μέρους της ελληνικής δικηγορικής εταιρείας εκφράζει την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη και προσθέτει ότι η ήδη επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών τα προηγούμενα χρόνια σε μια σειρά υποθέσεων με παγκόσμιο οικονομικό και εμπορικό ενδιαφέρον επισφραγίζεται και ανοίγει το δρόμο για την παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε διεθνές επίπεδο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (english)

Σχόλια