Σύλλογος Δ.Υ. Λάρισας: Δίωρες διακοπές από 11 έως 22 Νοεμβρίου

0

Με σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας ενημερώνει πως τα μέλη του αποφάσισαν να προβούν σε κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα σε δίωρες διακοπές εργασιών από 11 Νοεμβρίου 2019 έως και 22 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 10.00 π.μ έως 12.00 το μεσημέρι, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Δικαστικοί Υπάλληλοι των Δικαστηρίων του Ν. Λάρισας.

Στην έκδοση ανακοίνωσης – συμπαράστασης προς τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας, προχώρησε σήμερα [12/11] η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
“Με αφορμή τις δίωρες διακοπές εργασιών από 11 Νοεμβρίου 2019 έως και 22 Νοεμβρίου 2019, από ώρα 10.00π.μ έως 12.00 π.μ που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Υ.Ε., ως δευτεροβάθμιο όργανο, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων της Λάρισας, τα αιτήματα των οποίων είναι και αιτήματα των περισσοτέρων συναδέλφων της χώρας.

Τα προβλήματα της Λάρισας, αλλά και παρόμοια προβλήματα πολλών άλλων περιοχών της χώρας, καθιστούν κάτι παραπάνω από επιτακτική την ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, αρχικά με την τάχιστη ολοκλήρωση των υφιστάμενων διαγωνισμών του 2017 και στη συνέχεια, με την παράταση ισχύος του πίνακα επιτυχόντων κατηγορίας ΔΕ από την προκήρυξη 8Κ/2017, αλλά και με νέα προκήρυξη που θα αφορά τόσο θέσεις Γραμματέων, όσο και θέσεις Επιμελητών Δικαστηρίων, αλλά ακόμα και με μετακινήσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων από άλλους φορείς.

Η ΕΠΑΝΑΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση, εκ μέρους της πολιτείας, των ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ συνθηκών εργασίας που βιώνουμε καθημερινά, συνθήκες που γίνονται ακόμα δυσκολότερες εξαιτίας των επικίνδυνων, ακατάλληλων και ανεπαρκών κτηριακών υποδομών που υφίστανται στις περισσότερες περιοχές.”

Σχόλια