Την 1/11 η κλήρωση των δικαστών για την υπόθεση της 17Ν

0

Την 1η Νοεμβρίου θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι οποίοι θα δικάσουν σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της 17Νοέμβρη , που αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου.

Η Ολομέλεια των Εφετών από σύνολο 250 Εφετών επέλεξε τους δέκα προέδρους Εφετών και τους 61 Εφέτες που πληρούν τις προϋποθέσεις προκειμένου να είναι υποψήφιοι να καθίσουν στην έδρα του Πενταμελούς ΕΦετείου Κακουργημάτων.

Τα ονόματα των 71 συνολικά δικαστών που επελέγησαν θα μπουν στην κληρωτίδα από όπου την 1η Νοεμβρίου θα αναδειχθούν οι δύο πρόεδροι Εφετών (τακτικός και αναπληρωματικός) και οι οκτώ (τέσσερις τακτικοί και τέσσερις αναπληρωματικοί) που θα αποτελέσουν την σύνθεση του δικαστηρίου. Τα αναπληρωματικά μέλη του δικαστηρίου θα παρακολουθούν την διαδικασία προκειμένου να είναι σε θέση να αναπληρώσουν, εφόσον χρειαστεί, κάποιο τακτικό μέλος.

Οι δέκα πρόεδροι Εφετών, τα ονόματα των οποίων θα μπουν στην κληρωτίδα, είναι οι: Ι. Σιμόπουλος, Σπ. Ζακόπουλος, Αθ. Γεωργόπουλος, Θ. Νιαβής, Δ. Βερτέλλης, Κ. Θεοδωροπούλου, Β. Λυκούδης, Ε. Νικολόπουλος, Ι. Παπουτσής και Β. Φούκας.

Τα ονόματα των εφετών που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι: Β. Κωνσταντόπουλος, Β. Ανδρόνικος, Δ. Μαζαράκης, Δ. Υφαντή, Ι. Παπαδόπουλος, Αικ. Βασιλακοπούλου, Ι. Παζαρϊδης, Ι. Γιαννακόπουλας, Δ. Λεοντάρη, Α. Ξένος, Ε. Λαμπροπούλου, Δ. Κόμης, Α. Ζευγώλης, Α. Καρέλλου, Ι. Πετροπούλαυ, Ε. Τσελεχοβίτου, Σ. Γιαννούκου, Μ. Πινακούλας, Χ. Παρασκευά, Εμ. Κλαδογένης, Ν. Καστανά, Γ. Σακκάς, Μ. Βασιλάκη, Μ. Γαλάνη, Χ. Αθανασόπουλος, Χ. Σίμου, Ι. Τσαλαγιάννης, Κ. Γαζετάς, Α. Αλειφερσπούλου, Β. Πέππας, Γ. Λέκκας, Π. Ζωντανού, Αικ. ΤσιτσιρΙδου, Κ. Παπασταματίου, Α. Παναγιώτου, Χ. Βρυνιώτης, Δ. Τζιούβας, Δ. Κοκοτίνη, Γ. Χοιμές, Μ. Νίκολακέα, Α. Θούα, Ν. Χριστόπουλος, Γ. Καραπετη, Μ. Τζαβάρα, Σ. Ευταξίας, Α., Κακκαβά, Ε . Χαλεβίδου, Ε. Χαραμουντάνη, Ε. Κέππα, Α. Τζαβάρα, Κ. Φλουρή, Π. Καλαιτζή, Α. Παπαθεοδώρου, Π. Ευαγγελάτου, Α. Παπαδά, Θ. Τζανάκης, Δ. Μόκκας, Δ. Ασλάνογλου, Φ. Μποντζολή, Θ. Σπηλιάδης και Φ. Μανώλαρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει και η Ολομέλεια των Εισαγγελέων Εφετών προκειμένου να αναδείξει τους Εισαγγελείς που Θα συμμετάσχουν στην κλήρωση, εκ των οποίων δύο θα αποτελέσουν τον τακτικό και αναπληρωματικό εισαγγελέα της έδρας.

Σχόλια