Την 23η Φεβρουαρίου η ετυμηγορία για την επίθεση κατά Πολυζωγόπουλου

0

Την ενοχή του Ν. Κουνταρδά για το αδίκημα της απρόκλητης σωματικής βλάβης από κοινού, κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, την 31η Ιανουαρίου του 2006 στο κέντρο της Αθήνας.
Ο εισαγγελέας τάχθηκε ακόμη υπέρ της ενοχής του κατηγορουμένου για τις κατηγορίες της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ ζήτησε την αθώωση του Κουνταρδά, λόγω αμφιβολιών, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο συνοδηγός του Χρήστου Πολυζωγόπουλου, καθηγητής του Παντείου, Σάββας Ρομπόλης.
Η πρόταση του εισαγγελέα για τους τέσσερις συγκατηγορουμένους του Ν. Κουνταρδά ήταν αθωωτική. Οι τέσσερις είχαν κατονομαστεί από τον επίσης κατηγορούμενο, Στέλιο Μαλινδρέτο, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ως εντολείς της επίθεσης.
Και οι πέντε κατηγορούμενοι, κατά την απολογία τους, αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, ενώ η τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται την 23η Φεβρουαρίου.

Σχόλια