ΥπΟικ: Νομοσχέδιο για το στοίχημα στο διαδίκτυο

0

Τις διατάξεις που θα διέπουν το καθεστώς αδειοδότησης των εταιρειών ιντερνετικού στοιχήματος πρόκειται να δημοσιοποιήσει εντός του ερχόμενου μηνός η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Δ. Καμμένου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι βούληση της κυβέρνησης είναι να επιβάλλει την τάξη και σε αυτό το πεδίο της οικονομικής ζωής, ώστε να διαμορφωθεί επιτέλους ένα οριστικό καθεστώς.

“Έχουμε πλέον τη τεχνογνωσία για να προχωρήσουμε στις αδειοδοτήσεις, να θέσουμε ένα τέλος στην ανομία και να εφαρμόσουμε την νομιμότητα” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και ενημέρωσε ότι το σχετικό νομοσχέδιο βρίσκεται στοτελικό στάδιο επεξεργασίας του, ενώ έχουν ήδη καταρτιστεί οι διατάξεις και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η δημοσιοποίηση του οριστικού πλαισίου, ώστε να λάβει τέλος το μεταβατικό καθεστώς.

“Πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να μπει τέλος στην ανομία και σε ένα μήνα το πολύ θα δημοσιοποιηθούν οι διατάξεις ώστε να πάμε σε ένα οριστικό καθεστώς”, σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.