Ένωση Ποινικολόγων – Μαχόμενων Δικηγόρων: Πρόσκληση σε τακτική Γ.Σ. και εκλογές

0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στην Αθήνα, σήμερα 15.6.2020 το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και αποφάσισε την Προκήρυξη Τακτικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης (απολογισμός και αρχαιρεσίες για εκλογή ΔΣ), για την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση και ο απολογισμός θα γίνουν από 09.00 το πρωί έως 10.00 στην αίθουσα Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του ΔΣΑ και στη συνέχεια οι αρχαιρεσίες από 10.00 έως 17.00 το απόγευμα α) στην ως άνω αίθουσα Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του ΔΣΑ, β) στην αίθουσα του ΔΣΑ στον πρώτο όροφο στην Ευελπίδων και γ) στην αίθουσα της ΕΑΝΔΑ και της Ένωσης στον τρίτο όροφο του Εφετείου.
Υποβολή υποψηφιοτήτων, μέχρι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 και μόνο στον Πρόεδρο της Ένωσης κ.Νικο Γαλάνη (ηλεκτρονικά nikosgalanis@nikosgalanis.com).
Ανακήρυξη των υποψηφίων την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, με ανάρτηση όλων των ονομάτων (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο δικηγορικός σύλλογος) αλφαβητικά, στις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης των μελών του ΔΣ της Ένωσης και στους χώρους διεξαγωγής της Γ.Σ.-Αρχαιρεσιών στον ΔΣΑ, στο κτίριο 12 στην Ευελπίδων και στον 3ο όροφο του Εφετείου
Κατά την τακτική Γενική Συνέλευση της 15.9.2020 ο απολογισμός πεπραγμένων της Ένωσης θα γίνει από τέως Πρόεδρο κ.Βασίλη Ταουξή και ο οικονομικός από τον τέως και νυν ταμία κ. Δημήτριο Γκαβέλα.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου 9μελούς ΔΣ (και 9 αναπληρωματικών) με θητεία έως 2023 θα έχουν σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη της Ένωσης, ήτοι μόνο δικηγόροι (όχι ασκούμενοι) από κάθε δικηγορικό σύλλογο της χώρας, που μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης-Αρχαιρεσιών της 15.9.2020, καταβάλλοντας, το τέλος εγγραφής των 2 ευρώ.
ΥΓ. σημειώνεται ότι η εξάμηνη δικαστική προθεσμία που χορηγήθηκε στο προσωρινό Δ.Σ. με την 12/2020 απόφαση του Μον.Πρωτ.Αθηνών (εκουσία) έχει ανασταλεί με τις σχετικές ΚΥΑ για χρονικό διάστημα άνω των δυόμιση μηνών.

Σχόλια