Επιταγή κατάρτισης 600 € – Διπλό όφελος από τις Εκδόσεις Σάκκουλα και τον Όμιλο ΑΚΜΗ

0

Οι Εκδόσεις Σάκκουλα, ο κορυφαίος επιστημονικός εκδοτικός οίκος της Χώρας, και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα στο πλαίσιο των Προγραμμάτων διά βίου Μάθησης, παρέχουν το ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον Covid-19, που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της Χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών και προβλέπεται στην 2/2020 Πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο πλαίσιο της δράσης, που είναι η ενίσχυση των επιστημόνων που εντάσσονται στους έξι (6) βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας με προσόντα και δεξιότητες που αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας των συμμετεχόντων, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ εγγυάται κορυφαία εκπαιδευτική εμπειρία και οι Εκδόσεις Σάκκουλα προσφέρουν σε όσους ολοκληρώσουν τον πλήρη κύκλο του υποχρεωτικού προγράμματος τηλεκατάρτισης διάρκειας 100 εκπαιδευτικών ωρών, εκτός από το εκπαιδευτικό επίδομα 600€:

Δωρεάν εγγραφή και πρόσβαση 10 ωρών στο www.sakkoulas-online.gr, τη βάση νομικών δεδομένων με το κορυφαίο περιεχόμενο

Ένα αντίτυπο του έργου του Π. Γιαννόπουλου, Διαμεσολάβηση και Πολιτική Δίκη, 2020, του πρώτου βιβλίου που αντιμετωπίζει σφαιρικά τη Διαμεσολάβηση για Αστικές και Εμπορικές Υποθέσεις, όπως θεσμοθετήθηκε με τον νέο ν. 4640/2019 και έχει άμεση εφαρμογή

Ένα αντίτυπο της νέας, πλήρως ενημερωμένης (Μάρτιος 2020) έκδοσης του Πολυκώδικα, της έγκυρης και εύχρηστης συλλογής νομοθεσίας.

Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος ή στείλτε e-mail στο info@sakkoulas.gr, ή καλέστε στο 210 33 87 500.