Η νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

0

Νέο έργο ψηφιακής Δικαιοσύνης από τη LAWNET S.A.

Η νέα ψηφιακή εποχή της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ξεκίνησε, την Δευτέρα 5/7. Η νέα ιστοσελίδα,  αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε εξ αρχής από την ανάδοχο εταιρεία, την LAWNET S.A., η οποία και διαθέτει αποκλειστική εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της δικαιοσύνης.

Μέσω της νέας, σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας διαχείρισης όσο και μέσω του συνολικού επανασχεδιασμού της, η ιστοσελίδα enosieisaggeleon.gr, έχει τοποθετηθεί σε νέο πλαίσιο λειτουργίας, με στόχο την ανάδειξη των ψηφιακών βιβλιοθηκών της καθώς και των σημαντικών αρχείων της Ένωσης.

Η απλότητα και η λειτουργικότητα στην καθημερινή χρήση χαρακτηρίζουν όλες τις ενότητες της νέας ιστοσελίδας, με έμφαση στη διευκόλυνση του χρήστη-επισκέπτη της, κατά την έρευνα και την πλοήγηση.

Αναλυτικά, οι βασικές Ενότητες της νέας ιστοσελίδας enosieisaggeleon.gr:

 • Η Ένωση
  • Ιστορικό
  • Διοικητικό Συμβούλιο
  • Καταστατικό
 • Επίκαιρα Θέματα
 • Εκδηλώσεις
 • Εφημερίδα
 • Ομιλίες – Εισηγήσεις
 • Επικοινωνία

Οι επισκέπτες-χρήστες της ιστοσελίδας enosieisaggeleon.gr έχουν τη δυνατότητα επιλογής και πλοήγησης, χωρίς καθυστερήσεις από όλες τις εσωτερικές σελίδες, μέσω του διακριτικά μεταφερόμενου κεντρικού μενού επιλογών. Με το ιδιαίτερα διακριτικό όσο και συμπαγή σχεδιασμό αναδεικνύονται οι άξονες λειτουργίας, χρηστικότητας αλλά και παρέμβασης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, μέσω της νέας ιστοσελίδας.

Με ιδιαίτερα σημαντικό και πλούσιο αρχείο, Ημερίδων, Ανακοινώσεων και εκδόσεων [Εισαγγελικός Λόγος], αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμικούς φορείς στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, τέθηκε σε λειτουργία και το ψηφιακό κανάλι της Ένωσης στο Youtube, όπου θα αναρτώνται τα video των επιστημονικών ημερίδων και εκδηλώσεων.

Η LAWNET S.A. έχει αναλάβει επίσης, το έργο φιλοξενίας [Hosting], σε αναγνωρισμένο και ασφαλές Data Center της χώρας μας, καθώς και την καθημερινή διαχείριση των περιεχομένων της νέας ιστοσελίδας.

Η LawNet S.A. (ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης, μέσω της νομικής «πύλης» LAWNET

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, «ψηφιακό» συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών, αποκλειστικά στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, ΝΠΔΔ, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ.


Επικοινωνία: LAWNET S.A. – 21 Ipitou St. – 10557 – AThens – Greece

tel: 210 – 33.92.572-4   – E-mail: info@lawnet.gr