Ιστοσελίδες Δικηγορικών γραφείων από τη LAWNET S.A.

0

Το ψηφιακό στίγμα του γραφείου σας, με την συνεργασία και την υποστήριξη της LAWNET S.A. της εξειδικευμένης εταιρείας, στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Αναβαθμίστε την ψηφιακή παρουσία του Δικηγορικού γραφείου σας, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα , με την υποστήριξη των ειδικών της LAWNET S.A. Ζητήστε μας μια πρόταση ανάπτυξης ιστοσελίδας, αποκλειστικά στα μέτρα και στις απαιτήσεις του γραφείου σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Ιστοσελίδες της LAWNET S.A.: plglaw.gr – eisap.gr –  enosieisaggeleon.grmstr-law.gr – spnlaw.gr – pavlakis-moschos.gr – ende.gr

Η LawNet S.A. (ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης, μέσω της νομικής «πύλης» LAWNET

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, «ψηφιακό» συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών, αποκλειστικά στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, ΝΠΔΔ, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ.


Επικοινωνία: LAWNET S.A. – 21 Ipitou St. – 10557 – AThens – Greece tel: 210 – 33.92.572-4   – E-mail: info@lawnet.gr