Καλύτερη ελληνική δικηγορική εταιρεία για το 2020, η Potamitis Vekris

0

Η δικηγορική εταιρεία POTAMITISVEKRIS έλαβε την διάκριση της “Kαλύτερης Δικηγορικής εταιρείας στην Ελλάδα ” για το 2020, από τον οδηγό Chambers Europe.

Κάθε χρόνο, ο νομικός οδηγός “Chambers and Partners”, διεξάγει διεξοδική και ανεξάρτητη έρευνα, η οποία βασίζεται σε σχόλια και απόψεις οργανισμών, στελεχών επιχειρήσεων, καθώς και της δικηγορικής αγοράς. Περισσότεροι από 200 ερευνητές και συντάκτες, προσπαθούν να αναδείξουν τις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα βραβεία Chambers and Partners, είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως ένδειξη άριστης ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, καινοτομίας, καθώς και ικανοποίησης των πελατών, για όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εκάστοτε δικηγορική εταιρεία.

Η POTAMITISVEKRIS κερδίζει αυτήν τη σημαντική διάκριση για 3η φορά, τα τελευταία 9 χρόνια, εδραιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες νομικές εταιρείες της Ελλάδας.

Ο διευθύνων εταίρος Στάθης Ποταμίτης αναφερόμενος στη σημαντική αυτή διάκριση, δήλωσε«Η αφοσίωση στους πελάτες μας, η εστίαση στην ποιότητα και τη διαρκή εξέλιξη, ο αλληλοσεβασμός και η καλή συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων μας, αποτελούν βασικά συστατικά της εταιρικής μας κουλτούρας. Επιδιώκουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς προς όφελος των πελατών μας, τόσο διευρύνοντας και εμβαθύνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την αναγνώριση, που μας δίνει επιπλέον ώθηση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας ώστε να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους όποιους κινδύνους του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.»

Σχόλια