Κύπρος: Με μάσκες από σήμερα οι δικηγόροι στα Δικαστήρια Αμμοχώστου και Λάρνακας

0

Με γραπτή ανακοίνωση τους, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου – Λάρνακας, αναφέρουν ότι «θα πρέπει να φέρουν μάσκες όλοι όσοι θα εισέρχονται στο χώρο των Δικαστικών Μεγάρων στη Λάρνακα και στο Παραλίμνι. Μάσκες θα πρέπει να φέρουν επίσης οι διάδικοι, οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες».

Σημειώνεται ότι «οι δικηγόροι που θα εμφανίζονται ενώπιον των Δικαστηρίων συστήνεται όπως φέρουν τις διαφανείς/ πλαστικές μάσκες» ενώ απευθύνεται έκκληση όπως «για τα συγκεκριμένα μέτρα ενημερώνονται εκ των προτέρων τόσο οι πελάτες όσο και οι μάρτυρες».

«Κάθε δικηγόρος που επισκέπτεται τα γραφεία των Δικηγορικών Συλλόγων για να εξυπηρετηθεί οφείλει να τηρεί τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών και αντισηπτικού. Οσοι δικηγόροι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν με τις συγκεκριμένες διαφανής/ πλαστικές μάσκες, καλούνται να απευθύνονται για εξυπηρέτηση στην Μαρία Χρίστου, στα γραφεία των Δικηγορικών Συλλόγων στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας».

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Λάρνακας θα εκδώσουν νέες ανακοινώσεις αναφορικά με  την λειτουργία των Δικαστηρίων και τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούνται.

Σχόλια