Οι νέες Διοικήσεις των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης

0

Οι νέες Διοικήσεις οι οποίες εξελέγησαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 19/9, είναι οι εξής:

Εφετείο Θεσσαλονίκης: Με ποσοστό 82% και 57 ψήφους εξελέγη ο Πρόεδρος Εφετών, Χρήστος Νάστας, ενώ αναπληρώτρια αναδείχτηκε η Αν. Κυριαζή η οποία έλαβε 9 ψήφους. Μέλη  του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του  Εφετείου εξελέγησαν οι Πρόεδροι, Νικολέτα Παναγιωτίδου και Ευγενία Ντολοπούλου, με 41 και 40 ψήφους αντίστοιχα.

Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης: Με 66 ψήφους επανεξελέγη Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης, η Ευαγγελία Αρβανίτου ενώ ως αναπληρώτρια της εξελέγη η Σοφία Τσιβούλη, συγκεντρώνοντας 35 ψήφους. Ως μέλη του Συμβουλίου εξελέγησαν οι Πρωτοδίκες  Βασίλης Καραναστάσης και Στυλιανός Μπίος, με 60 και 55 ψήφους αντίστοιχα.

Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης: ως Προϊστάμενος εξελέγη ο Εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με 20 ψήφους και ακολούθησαν οι Εισαγγελείς Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου και Αθηνά Κωνσταντινίδου, με 9 και μία ψήφο αντίστοιχα.

Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης: Η Ειρηνοδίκης Θωμαϊς Μελίσσα – Χοϊλού επανεξελέγη Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου  Διεύθυνσης, ενώ ως αναπληρωτής εξελέγη ο Ειρηνοδίκης, Ε. Χονδροζουμάκης.  Ως μέλη του Συμβουλίου εξελέγησαν οι Ειρηνοδίκες, Ν. Μάνος και Ε. Σελησίου.

Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης: Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης επανεξελέγη η Αικατερίνη Περιστεροπούλου  με 31 ψήφους, ενώ αναπληρωτής Πρόεδρος επανεξελέγη ο Απόστολος Ζήσης, ο οποίος έλαβε 7 ψήφους. Μέλη του Συμβουλίου εξελέγησαν, οι κ.κ. Πολυξένη Κεφαλά και Ειρήνη Χαϊνοπούλου.

Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης: Με  57 ψήφους εξελέγη η Μαρία Φράγκου στη θέση της Προέδρου  του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου. Αναπληρώτρια Πρόεδρος εξελέγη η Στυλιανή Κανίδου, με 15 ψήφους. Μέλη του Συμβουλίου εξελέγησαν οι Πρωτοδίκες, Στ. Ζούκας και Β. Μπουκουβάλα, με 48 και 29 ψήφους, αντίστοιχα.