2ο Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης και 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαμεσολάβησης

0

 

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει, στις 10 Οκτωβρίου 2015, με τον παγκοσμίου φήμης φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών και κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Ηνωμένου Βασιλείου ADRgroup και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ACT), στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ανατόλια, τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Κεντρικός Ομιλητής του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Λουκάς Μίστελης, ειδικός στα θέματα επίλυσης διαφορών και επικεφαλής στη Σχολή Διεθνούς Διαιτησίας στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί μία πρόκληση για όλους. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαμεσολάβησης θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να δούμε πως λειτουργεί στην πράξη η νέα αυτή μέθοδος Επίλυσης των Διαφορών και τα οφέλη της για τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία στο σύνολο της.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν εκπαιδευτεί ως διαμεσολαβητές από το ADRg ή από άλλο φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση κατάρτισης για τη συμμετοχή τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου 
Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ

Σχόλια