spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - Εκδηλώσεις9o Internet & E-Business Innovation Forum (03/12/2013)

9o Internet & E-Business Innovation Forum (03/12/2013)

spot_img
spot_img
spot_img

Πρωτοπόρες ιδέες σε επίκαιρους τομείς όπως τα social media, η κινητή επιχείρηση (mobile commerce) η αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην επιχειρηματική καθημερινότητα, ο ψηφιακός τουρισμός, κ.ά. θα ακούσουμε στο 9o Internet & E-Business Innovation Forum, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 στον πολυχώρο The Hub Events (Αλκμήνης 5 Κ. Πετράλωνα).

Στο συνέδριο αυτό, που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και με την υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, οι κυριότερες πρωτοβουλίες και πολιτικές για το ηλεκτρονικό επιχειρείν, οι τάσεις της αγοράς και τα αποτελέσματα των τριών μεγάλων ετήσιων μελετών για το ηλεκτρονικό επιχειρείν που διεξάγονται στην Ελλάδα και βέλτιστες πρακτικές. Ιδιαίτερο βήμα παρέχεται και πάλι σε καινοτομίες και νέες επιχειρήσεις (start-ups).

Μέσα από τις παράλληλες συνεδρίες, τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών κάθε βαθμίδας θα βρούν ενδιαφέρουσες παρουσίασεις. Πολίτιμη ενημέρωση επίσης θα βρουν όσοι ενδιαφέρονται να καινοτομήσουν επιχειρηματικά στο χώρο του διαδικτύου. Το ευρύ κοινό θα λάβει ενημέρωση για τα δρώμενα και τις εξελίξεις του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, οι συνεδρίες θα εστιαστούν στους παρακάτω τομείς:
• Πρωτοβουλίες και Πολιτικές για την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν
• Social Media και Interactive Marketing
• Ελληνικά Cases Βέλτιστων Πρακτικών
• Τάσεις Καταναλωτών για το Διαδίκτυο 
• E-Business Integration
• Κινητό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (Mobile Commerce)
• Ψηφιακές Τουριστικές Υπηρεσίες
• Νέα Επιχειρηματικότητα στο Διαδίκτυο
 
Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται ενεργά ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο, σε στελέχη διαφόρων διευθύνσεων (πχ. marketing, πωλήσεις, logistics, οικονομική διαχείριση κλπ.) όπου το ηλεκτρονικό επιχειρείν αναβαθμίζει τις διαδικασίες τους, σε εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες διαδραστικού Marketing, CPC και e-mail καμπάνιες, social media στρατηγικές κλπ., σε νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σε εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου ή υποστηρικτικές σε αυτές (π.χ. τράπεζες, εταιρίες λογισμικού, υπηρεσίες ασφαλείας, μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, κλπ.) και σε ιδίωτες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το σήμερα και το αύριο του e-business στην Ελλάδα.

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι: Airtickets.gr, All things web, ΔΕΠΑ, Hellas on line, Insurance Market, Κωτσόβολος, Public, Singular Logic και Targit. Υποστηρικτής η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Χορηγοί επικοινωνίας: Boussias Communications, Ναυτεμπορική και Manager. Χορηγός Διαδικτυακής επικοινωνίας το Naftemporiki.gr. Χορηγός ταχυμεταφορών είναι η TNT και τηλεοπτικός χορηγός το SBC TV.
Πληροφορίες: http://www.eede.gr/content.asp?id=1053&source=activities_2
https://www.facebook.com/internetforum.gr
https://www.facebook.com/events/244289789061529/

Σχετικά με το ΕΙΠ
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ ιδρύθηκε το 1985. Το Ινστιτούτο αποτελεί την κύρια συλλογική έκφραση και εκπροσώπηση όσων πιστεύουν στον κρίσιμο ρόλο της πληροφορικής και εργάζονται συστηματικά στην ανάπτυξη και εφαρμογή των τεχνολογιών πληροφορικής. Αποβλέπει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του Μάνατζμεντ και των λειτουργιών του και στη βελτίωση της επιχειρηματικής πρακτικής με την ορθολογική εφαρμογή και χρήση των τεχνολογιών της πληροφορικής στις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Βάσω Ταξίδου στην ΕΕΔΕ, τηλ. 210 2112.000 (εσωτ. 711), fax 210 2112.037, [email protected], www.eede.gr
 

spot_img

Lawjobs