Διαδίκτυο και ασφάλεια – Τάσεις και προκλήσεις [11/2]

Εκδήλωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

0

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο», διοργανώνει την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο και ασφάλεια – Τάσεις και προκλήσεις».

Προσκαλούμε τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων όπως συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα που αφορούν την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, γενόμενης μνείας ότι για λόγους χωρητικότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, [διαθέσιμες εκατό (100) προσκλήσεις].

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι από τις 10:30 έως και τις 12:30.

Παρακαλούμε όπως οι επιθυμούντες μας ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 31-01-2020 μέσω email στο pr@cybercrimeunit.gov.gr αναγράφοντας Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο και Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας ή Αριθμό Μητρώου Δικηγορικού Συλλόγου.

Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται μόνο σε άτομα τα ονόματα των οποίων θα έχουν δηλωθεί εκ των προτέρων.

Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων κατά την είσοδο παρακαλούμε όπως προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας και το επιβεβαιωτικό e-mail που θα λάβουν.