spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΔιαμεσολάβηση-Ο Νέος Θεσμός Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (24/06/15)

Διαμεσολάβηση-Ο Νέος Θεσμός Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (24/06/15)

spot_img
spot_img
spot_img

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν:
– ο κύριος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, και
– η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ .

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν:
– η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Νομικός, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από το Chartered Institute of Arbitrators of London-CIArb, MCIArb, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, με θέμα: «Γενική Εισαγωγή στην Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις κατά το Ελληνικό και το Κοινοτικό Δίκαιο, οι βασικές Αρχές της, ο ρόλος και οι δεξιότητες του Διαμεσολαβητή».
– η κυρία Βασιλική Δεληστάθη, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στις οικογενειακού διαφορές. Ποιες μπορούν να υπαχθούν και πότε;».
– η κυρία Μαριάννα Τσιάλα, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ιατρικό Δίκαιο και τη Βιοηθική (L.L.M in Medical Law and Bioethics, από το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London)με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στις ιατρικές διαφορές. Ενδείκνυται και πότε;»

Θα παρουσιαστεί, επίσης, προσομοίωση Διαμεσολάβησης σε ιατρική διαφορά, στην οποία τους ρόλους του Διαμεσολαβητή, των Μερών και των νομικών παραστατών τους θα υποδυθούν Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, ενώ Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών θα σχολιάζει την διαδικασία, συσχετίζοντάς την με όσα θεωρητικά θα έχουν εκτεθεί από τους ομιλητές, προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή από το ακροατήριο.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στο email της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ»:[email protected] ή [email protected], με κοινοποίηση στην κυρία Βασιλική Δεληστάθη ([email protected]) και στην κυρία Χριστίνα Δημητρίου ([email protected]).
 

spot_img

Lawjobs