Διεθνές Σεμινάριο Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση (30/3)

0

Ο ερευνητικός – εκπαιδευτικός φορέας διαμεσολάβησης και εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών «ΕΠΙΛΥΣΙΣ ΑΜΚΕ», με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση τριήμερου Διεθνούς Σεμιναρίου Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση (Advanced Mediation) στην Αλεξανδρουπολη απο 30.3-1.4.18 με τίτλο: «Από την διαμεσολαβητική τεχνική στην Τέχνη της Διαμεσολάβησης» σε συνεργασία με τον γερμανικό φορέα εκπαίδευσης διαμεσολαβητών Integrierte Mediation – και τον ιδρυτή του Arthur Trossen. Ο Arthur Trossen είναι καταξιωμένος δικαστής – διαμεσολαβητής – εκπαιδευτής διαμεσολαβητών – συγγραφέας και εκπρόσωπος του φορέα Integrierte Mediation.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει: Θεωρία και διαδικασία της Διαμεσολάβησης, ανάλυση της Ολοκληρωμένης Διαμεσολάβησης, εμβάθυνση στις τεχνικές και βιωματική μάθηση με προσομοιώσεις ρόλων, ιδωμένη η διαμεσολάβηση, ως μια γνωστική διαδικασία. Θα εμβαθύνουμε στις θεωρητικές αρχές, στη διαδικασία της διαμεσολάβησης και στα στάδια ως βήματα γνωστικής κατάκτησης.

Επίσης θα διδαχθεί η διενέργεια της διαμεσολάβησης ακόμη και υπό συνθήκες άρνησης και αντίστασης από τα μέρη, όπως των συνηγόρων – παραστατών, αντιμετωπίζοντας περιπτώσεις στασιμότητας της διαδικασίας, άρνησης συμμετοχής των μερών και άρσης των αδιεξόδων, τόσο θεωρητικά όσο και βιωματικά. Αυτά και όλα τα επίκαιρα θέματα διερευνώνται επιστημονικά, με θεωρητική και βιωματική τεκμηρίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για προκράτηση θέσης παρακαλούμε αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@angelidislaw.gr ή τηλεφωνήστε στο 2551035887.

Σχόλια