Ενημερωτική Παρουσίαση για την επίσκεψη της GRANT & EISENHOFER στην Αθήνα

0
Tην Τετάρτη στις 18 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο «KING GEORGE» θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση, εν όψει της έναρξης συνεργασίας των δικηγορικών γραφείων «KYROS LAW OFFICES», με την κορυφαία διεθνώς δικηγορική εταιρεία «GRANT & EISENHOFER».Σχετική παρουσίαση παρατίθεται στους πιο κάτω ιστότοπους www.kyroslawoffices.gr, www.kyroslaw.com, www.gelaw.com (www.apozimiosi.gr)
Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενημέρωση επιλεγμένων επενδυτών για τις δυνατότητες προσφυγής τους σε νομική υποστήριξη στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, ιδίως κατόπιν της Ομαδικής Προσφυγής στην Διεθνή Διαιτησία κατά της Κυβέρνησης της Κύπρου που τα γραφεία μας από κοινού ήδη προετοιμάζουν για κατάθεση. (www.apozimiosi.gr)
Το πρόγραμμα της παρουσίασης που θα διεξαχθεί μόνο στα Αγγλικά, ακολουθεί κατωτέρω:
18 September Meeting/Presentation Agenda
Start Time:  5 p.m.
·         Welcome and Introductions – John Kyriakopoulos (approx. 5 minutes)
·         About Grant & Eisenhofer – Jay Eisenhofer (approx. 5 minutes)
·         U.S. Claims – Jay Eisenhofer (approx. 10 minutes)
·         Claims Outside of the U.S. and Greece – Jay Eisenhofer (approx. 15 minutes)
·         FCPA – Reuben Guttman (approx. 15 minutes)
·         Questions and closing remarks – John Kyriakopoulos (approx. 10 minutes)
Cocktail Reception:  6 p.m. – 7 p.m.
 
Δεδομένου ότι η παρουσίαση θα γίνει σε εξαιρετικά περιορισμένο κοινό 20-25 ατόμων, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με mail για την συμμετοχή σας το αργότερο έως την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Με τιμή
Γιάννης Κυριακόπουλος, Μαρία Σκιαδιώτη, Δικηγόροι
Υπεύθυνη Επικοινωνίας:  Σοφία Μαύρου
 
Θα είναι παρόντες εκτός των ομιλητών δικηγόρων, οι κ.κ. Konstantine Kyros, (KYROS LAW Boston), Ceitlin Moyna, (GRANT & EISENHOFER) Richard Schriffrin (GRANT & EISENHOFER).
 
Τα βιογραφικά όλων των δικηγόρων είναι ανηρτημένα στις ιστοσελίδες: www.kyroslawoffices.gr, www.kyroslaw.com, www.gelaw.com (www.apozimiosi.gr)

Σχόλια