Νέος κύκλος βασικής εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών ΙΝΚΑΔA (9/2018)

0

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝΚΑΔΑ) ανακοινώνει νέο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών, συνολικής διάρκειας 80 ωρών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν.4512/2018. – Δίδακτρα 1.500, 00 ευρώ.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση περιλαμβάνει 3 ενότητες και ολοκληρώνεται εντός τριών εβδομάδων:

Μέρος Ι –  1ηεβδομάδα: περιλαμβάνει μελέτη υλικού, εκπόνηση προπαρασκευαστικής εργασίας & αξιολόγηση.

Μέρος ΙΙ – 2η εβδομάδα: περιλαμβάνει παρακολούθηση με φυσική παρουσία, εκπαίδευση & προσομοίωση, γραπτές εξετάσεις και εξετάσεις σε προσομοίωση ρόλων και τελική αξιολόγηση, καθημερινά  9:00 πμ με 6:00 μμ, ξεκινά την Παρασκευή  7 Σεπτεμβρίου 2018.

Μέρος ΙΙΙ- 3η εβδομάδα:περιλαμβάνει οπτικό υλικό & διαδραστική online εκπαίδευση (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση) .

Η εκπαίδευση των υποψηφίων διαμεσολαβητών  γίνεται από εκπαιδευτές ADR Hellenic Center,  (Εύη Αυλογιάρη,  Κωνσταντίνο Τερζή και  Δανάη Καρκούλια),  με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα , σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο,  στην ελληνική γλώσσα, στον  άρτια οργανωμένο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη και  σε τμήματα έως 21 ατόμων.

Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ενσωματώνει τα πιο αποτελεσματικά μοντέλα βιωματικής και θεωρητικής εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες αφού παρακολουθήσουν το πλήρες Πρόγραμμα της Βασικής
Εκπαίδευσης των 80 ωρών και περάσουν με επιτυχία την γραπτή και προφορική αξιολόγηση στο τέλος του προγράμματος θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Πιστοποιημένου Διαμεσολαβητή από το ADR HellenicCenter  (IMI QAP),καθώς και Τίτλο Εκπαιδευμένου Διαμεσολαβητή από το INKΑΔΑ.Στη συνέχεια, οι εκπαιδευθέντες διαμεσολαβητές μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις  που ορίζονται στο αρ. 202 του ν. 4512/2018, ώστε να λάβουν την διαπίστευσή τους από το ΥΔΔΑΔ.

Aίτηση εγγραφής σε Κύκλο Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης.

 

Σχόλια