Ο Ανθρώπινος Παράγοντας στον Τουρισμό και τη Ναυτιλία της Χώρας μας

0

Το IST / University of Hertfordshire, στα πλαίσια της προσπάθειας του για την ενεργό συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας, διοργανώνει ημερίδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2006 στις 18.30, με θέμα: «Ο Ανθρώπινος Παράγοντας στον Τουρισμό και τη Ναυτιλία της Χώρας μας».

Σκοπός του IST / University of Hertfordshire είναι να αναδείξει τη στρατηγική σημασία των δύο αυτών πυλώνων της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας, του ρόλου του εμπλεκόμενου ανθρώπινου δυναμικού και της αναγκαίας εκπαίδευσης / κατάρτισης αυτού. Για την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των δύο αυτών τομέων προβλέπεται ειδική εισήγηση για τον θαλάσσιο τουρισμό (yachting, κρουαζιέρες).

Την ημερίδα θα χαιρετήσουν οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας καθηγητές κ.κ. Χ. Κοκκώσης και Ι. Τζωάννος ενώ συμμετέχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι φορέων και ειδικοί των αντιστοίχων τομέων όπως ο κ. Γ. Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ, η Dr. Aleka Mandaraka – Sheppard, Founder and Director του οργανισμού London Shipping Law Center (LSLC) και ORA Maritime Risk Management, διδάσκουσα και υπεύθυνη του Ναυτιλιακού Τμήματος του UCL και ο κ. Δ. Βασιλάκης, πρόεδρος ΕΠΕΣΤ.

Το IST ευχαριστεί θερμά τους ανωτέρω φορείς και εκπροσώπους τους και ιδιαίτερα το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για την ενεργό υποστήριξη αυτής της ημερίδας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του IST / University of Hertfordshire, στις 18:30, Πειραιώς 72, Μοσχάτο, τηλ. 210 – 48 22 222.

Σχόλια