Το νέο Πτωχευτικό Δίκαιο: Ακόμη μία επιτυχημένη ψηφιακή παραγωγή της LAWNET

0
Με ιδιαίτερη επιτυχία και υψηλά ποσοστά συμμετοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20/3, η ψηφιακή ημερίδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με θέμα: “Το νέο Πτωχευτικό Δίκαιο – Ουσιαστικά και δικονομικά ζητήματα”
Ομιλητές της ημερίδας ήταν Καθηγητές και των τριών Νομικών Σχολών καθώς και Δικαστικοί λειτουργοί από όλες τις βαθμίδες της Δικαιοσύνης.Για να δείτε το Video πατήστε εδώ.

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η ανταπόκριση του νομικού κόσμου στην πρώτη, αμιγώς ψηφιακή ημερίδα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, την οργάνωση και την παραγωγή της οποίας είχε η LAWNET S.A.

Για την υλοποίηση του έργου αξιοποιήθηκε η ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM, με παράλληλη μετάδοση μέσα από τη σελίδα της Ένωσης και του LAWNET, στο Facebook. Το συντονισμό της ομάδας της LAWNET είχε ο κ. Αλέξανδρος Άνθης – Business Manager, ο οποίος είχε την ευθύνη και όλων των προηγούμενων “ζωντανών” μεταδόσεων της ΕΔΕ.
Την ημερίδα παρακολούθησαν συνολικά [ZOOM – Facebook] περισσότεροι από 1.500 μοναδικοί συμμετέχοντες, συντονισμένοι μέσω των Η/Υ τους μέχρι τη λήξη των εργασιών της, στις 15.00.
Η μοναδική ανταπόκριση του κοινού, ουσιαστικά δείχνει την κατεύθυνση και των επόμενων επιλογών των επιστημονικών εκδηλώσεων, ακόμη και μετά τη λήξη της πανδημίας. Η επιστημονική πληρότητα και η ποιότητα της παραγωγής θα εξακολουθήσουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων των νομικών της χώρας μας, επιτυγχάνοντας ξεχωριστά στατιστικά μεγέθη, όπως αυτά της 20/3.