spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΖέπος & Γιαννόπουλος: 130 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά νομικών υπηρεσιών

Ζέπος & Γιαννόπουλος: 130 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική αγορά νομικών υπηρεσιών

Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας

spot_img

H Ζέπος & Γιαννόπουλος, μια από τις μακροβιότερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα έχει τις ρίζες της στο 1893 και γιορτάζει, φέτος, 130 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Από την ίδρυσή της παραμένει σταθερά μια από τις μεγαλύτερες και πλέον διακεκριμένες εταιρείες παροχής νομικών και φορολογικών υπηρεσιών στη χώρα.

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, εξυπηρετώντας όλο το φάσμα των νομικών και φορολογικών αναγκών τους στην Ελλάδα, η Ζέπος & Γιαννόπουλος βρίσκεται διαχρονικά παρούσα στους βασικούς τομείς που κινούν την ελληνική οικονομία στηρίζοντας κάποια από τα μεγαλύτερα έργα και τις συναλλαγές που υλοποιούνται στη χώρα.

H Ζέπος & Γιαννόπουλος διαθέτει έναν ισχυρό διεθνή προσανατολισμό, όπως προκύπτει από το προφίλ των πελατών της, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό αποτελούν αλλοδαπές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα. Το 55% των υπηρεσιών της τιμολογείται στο εξωτερικό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Η Ζέπος & Γιαννόπουλος εξελίσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, έχοντας διπλασιάσει από το 2016 τον κύκλο εργασιών και τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού της. Με μια ομάδα που, σήμερα, αποτελείται από 118 δικηγόρους, 14 οικονομολόγους και 82 άλλους επαγγελματίες, βρίσκεται στο 3% των μεγαλύτερων εργοδοτών στην Ελλάδα βάσει του αριθμού των εργαζομένων της. Οι ομάδες υποστηρικτικών υπηρεσιών, αποτελούν ένα μοναδικό μοντέλο για την Ελληνική αγορά νομικών υπηρεσιών, το οποίο εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους πελάτες αλλά και την προσαρμοστικότητα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον παγκοσμίως.

Η επένδυση στις υποδομές, το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, και κυρίως, η διαφάνεια αποτελούν τους βασικούς πυλώνες που διέπουν τη λειτουργία του οργανισμού και την καθιστούν ικανή να κινείται σε διεθνές επίπεδο διατηρώντας συνεργασίες με δικηγορικές εταιρείες σε περισσότερες από 75 χώρες. Με γνώμονα τη διαφάνεια, ο οργανισμός έχει υιοθετήσει διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου, επιλέγει να ελέγχεται ετησίως από ορκωτούς λογιστές, ενώ είναι μέλος για την Ελλάδα της Trace International, οργανισμού για την πάταξη της διαφθοράς παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι της Ζέπος & Γιαννόπουλος, χάρη στην τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία τους, συμμετέχουν ενεργά στο δημόσιο διάλογο, «δανείζοντας» τη φωνή τους σε καίρια ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη και τη διαφάνεια. Ενδεικτικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση που είχε ως αποτέλεσμα τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ (6%) στα εισιτήρια των διαδικτυακών ζωντανών παραστάσεων, βάσει διεθνών πρακτικών, και τη βοήθεια που παρείχε η ομάδα της Ζέπος & Γιαννόπουλος στο Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας για την ενίσχυση κινήτρων προς διεθνείς παραγωγές, η οποία οδήγησε σε εξαιρετική αύξηση στην προσέλκυση ξένων παραγωγών στην Ελλάδα.

Την τεχνογνωσία αυτή οι άνθρωποι της Ζέπος & Γιαννόπουλος αξιοποιούν και προσφέρουν αφιλοκερδώς και για την στήριξη κοινωφελών σκοπών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων κορυφαία πολιτιστικά ιδρύματα όπως το Μουσείο Μπενάκη και το ΕΜΣΤ και πιο πρόσφατα το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Παράλληλα, ο οργανισμός υλοποίει ένα ετήσιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υποστηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, τη στήριξη πολιτιστικών οργανισμών, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της διαφάνειας.

Η Ζέπος & Γιαννόπουλος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν στην επιτυχία της. Την χρονιά που πέρασε, η Ζέπος & Γιαννόπουλος ανακοίνωσε τις περισσότερες προαγωγές στην ιστορία της, μεταξύ των οποίων και 4 νέοι εταίροι. Τέλος, την τελευταία τριετία έχει προσελκύσει 10 νέους συναδέλφους από μεγάλα γραφεία του εξωτερικού συνεισφέροντας, έτσι, στο Brain Regain της χώρας.

«Είμαστε υπερήφανοι που στα 130 χρόνια πορείας έχουμε καταφέρει να μείνουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες του επιχειρείν, όπως το αντιλαμβανόμαστε, το οποίο οφείλει να διέπεται από διαφάνεια και ακεραιότητα. Παράλληλα, συνεχίζουμε να ανεβάζουμε τον πήχη, υιοθετώντας βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, και προσαρμοζόμαστε στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας» σημειώνει ο Δημήτρης Ζέπος, Διαχειριστής Εταίρος της Ζέπος & Γιαννόπουλος.

«Προτεραιότητά μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και η οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη. Την ίδια δέσμευση έχουμε και απέναντι στους ανθρώπους μας ως εργοδότες της νέας γενιάς, επενδύοντας σε αυτούς. Καθώς κινούμαστε σε ένα διεθνές περιβάλλον, αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε καινοτομίες τόσο σε επίπεδο νομικής σκέψης όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας που μας εξασφαλίζουν βιώσιμη ανάπτυξη», δηλώνει ο Γεράσιμος Γιαννόπουλος, Συν-Διαχειριστής Εταίρος της Ζέπος & Γιαννόπουλος.

Σχετικά με τη Ζέπος & Γιαννόπουλος

H Ζέπος & Γιαννόπουλος, με έτος ίδρυσης το 1893, είναι από τις μακροβιότερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη για τη μακροχρόνια πορεία της, τη νομική ευθυκρισία της και την ακεραιότητά της. Με περισσότερους από 130 δικηγόρους και οικονομολόγους και 80 άλλους επαγγελματίες, εστιάζει στην παροχή ολοκληρωμένων νομικών και φορολογικών υπηρεσιών προς εταιρείες από όλους τους εμπορικούς και βιομηχανικούς κλάδους, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) και φυσικά πρόσωπα.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.zeya.com/

spot_img

Lawjobs