Νέος Πρόεδρος στο ΣτΕ και Νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Share

Στην επιλογή ως νέου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του πολύπειρου εισαγγελικού λειτουργού Ισίδωρου Ντογιάκου, προχώρησε το υπουργικό συμβούλιο, υιοθετώντας την πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος, είναι από τους πλέον προβεβλημένους Εισαγγελικούς λειτουργούς με ιδιαίτερες ικανότητες και κύρος, ενώ έχει χειριστεί πληθώρα υποθέσεων με σημαντικές παραμέτρους, με κορυφαία την παραπομπή της Χρυσής Αυγής.

Η Ευαγγελία Νίκα νέα Πρόεδρος στο ΣτΕ

Παράλληλα, η κυβέρνηση προχώρησε σε επιλογή της νέας Προέδρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μια θέση από τις πλέον σημαντικές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Η Ευαγγελία Νίκα, η οποία ήταν Αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, διακρίνεται για την νομική της κατάρτιση, ενώ πρόκειται να παραμείνει ως επικεφαλής στην Προεδρία του Συμβουλίου της Επικρατείας για δύο χρόνια.

LawJobs

Ροή Ειδήσεων

Δημοφιλή