Δ.Σ. Πειραιά: Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για το νέο δικαστικό μέγαρο

Share

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου οποίο συνεδρίασε την 31/3/2022 αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη της μεταφοράς του νέου Δικαστικού Μεγάρου στο ακίνητο των παλαιών Τελωνείων Πειραιά επί της Ακτής Κονδύλη 32. Ειδικότερα, [απόσπασμα πρακτικών]:

“Κατόπιν ψηφοφορίας, το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού επιβεβαίωσε την ομόφωνη απόφασή του για τη δημιουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου στο ακίνητο των παλαιών Τελωνείων Πειραιά επί της Ακτής Κονδύλη 32, αποφασίζει για τη στήριξη του σκοπού αυτού, τη συλλογή υπογραφών από τους Δικηγόρους Πειραιά.

Ορίζει επιτροπή από τους κ.κ. Στ. Φαζάκη, Κυρ. Καρυδά, Γ. Καρατζά και Παν. Μπουρλετίδου, η οποία θα συντονίσει το έργο της συλλογής υπογραφών.”

LawJobs

Ροή Ειδήσεων

Δημοφιλή